Pregled pojedinačne poruke
staro
  (#18 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Pol: Žensko
Godine: 31
29.01.2008, 18:42

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
ja sam znala nekog iz NS-a koji je imao herca da proveri.....umro je.....njegova zena kaze da je iz radoznalosti uzeo malko....

Da..prag tolerancije kod svakog je drugačiji. Kako bola, tako i svega ostalog.
Pokoj mu duši. Stvarno mi je žao.

U principu - i ovo je bitka kao i svaka druga. Nema razlike (osim u ulogu): Ili je dobiješ, ili ne.

Citat:
Isahara kaže: Pogledaj poruku
Slažem se.

"Lako" je skinuti se, ali recidiv je uvek moguć pa čak i kod relativno benigne zavisnosti kao što je nikotinska.
Samo nastavi tako. Imaš moje duboko poštovanje kao i svako ko je uspeo da se izbori sa tim zlom
Možda bi trebalo otvoriti i tu temu. O nikotinskoj ovisnosti.
Najodgovornije stojim iza tvrdnje da se ravno dve godine borim i da još nisam "čista". Samo kriza kraće traje.
A kad god vidim da neko srče kafu i puši winston 100's - ja kriziram.
Tuga!

S' druge strane, deseta je godina kako nisam koristila ništa od opijata, a bila sam ovisna od heroina kroz celo svoje srednje školovanje.
Ni upola nisam imala problema sa lečenjem, tj. skidanjem koliko sada imam sa cigaretama.
Samo je bolelo više i bilo je neprijatnije. Mnogo neprijatnije.

Daleko od tog da je ovisnost od nikotina bezazlena.
I da je nema tamo gde već postoji imenovani problem. Jedan ili drugi.

_________Una16

Poruku je izmenio goldie, 29.01.2008 u 22:00. Razlog: dve uzastopne poruke

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice