Tema: Lego kockice
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Lego kockice
staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:05
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Lego kockice - 29.01.2008, 15:24

Citat:
shta kazhete na ovu vrstu igrachke? jeste se igrali njime kad ste bili klinci? gotivili ste ih ili ne?
UUuuuuUUU da! Ja nisam ni znala da te kocke imaju ime dok ih nisam malo "prerasla" Imala sam neku ogromnu plastičnu žutu kantu sa poklopcem i tu šareniš, pa udri! Onda mi kasnije nisu više bile toliko interesantne dok mlađi bata nije dobio zamak sa gusarima i blagom i konjima i ne znam šta sve... e i tad mi nije bilo zanimljivo da se igram sa tim složenim, već samo da složim jednom kompletan i to je to, onda magija nestane. Taj zamak je imao kovčeg sa blagom i unutra male lego zlatnike. E sad se ne sećam da l' sam ja ložila batu ili on mene da za te zlatnike stvarno možeš da kupiš nešto u Legolendu ili Diznilendu, gde već beše... a možda smo to i negde čuli ili pročitali tj možda je istina

I lego tehniks je do jaja. Imali smo neko vozilo sa dizalicom, sećam se, i njega sam složila Onda su batama kupovali još svašta od njih, al' ja sam tad imala neka preča posla pa nisam vodila evidenciju više

I onda smo nekom detetu to sve poklonili.

Sećam se i da me nerviralo kad ne mogu da odvojim dve kockice kad se 'nako prilepe neviđeno, a iz starijeg su nekog kompleta.

Više volim puzzle Nisam se nijednom uhvatila da slažem detetove kockice, čini mi se.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice