Citat:
shta kazhete na ovu vrstu igrachke? jeste se igrali njime kad ste bili klinci? gotivili ste ih ili ne?
|
UUuuuuUUU da! Ja nisam ni znala da te kocke imaju ime dok ih nisam malo "prerasla"

Imala sam neku ogromnu plastičnu žutu kantu sa poklopcem i tu šareniš, pa udri! Onda mi kasnije nisu više bile toliko interesantne dok mlađi bata nije dobio zamak sa gusarima i blagom i konjima i ne znam šta sve... e i tad mi nije bilo zanimljivo da se igram sa tim složenim, već samo da složim jednom kompletan i to je to, onda magija nestane. Taj zamak je imao kovčeg sa blagom i unutra male lego zlatnike. E sad se ne sećam da l' sam ja ložila batu ili on mene da za te zlatnike stvarno možeš da kupiš nešto u Legolendu ili Diznilendu, gde već beše...

a možda smo to i negde čuli ili pročitali tj možda je istina
I lego tehniks je do jaja. Imali smo neko vozilo sa dizalicom, sećam se, i njega sam složila

Onda su batama kupovali još svašta od njih, al' ja sam tad imala neka preča posla pa nisam vodila evidenciju više
I onda smo nekom detetu to sve poklonili.
Sećam se i da me nerviralo kad ne mogu da odvojim dve kockice kad se 'nako prilepe neviđeno, a iz starijeg su nekog kompleta.
Više volim puzzle

Nisam se nijednom uhvatila da slažem detetove kockice, čini mi se.