Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Secate li se?
staro
  (#22 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Secate li se? - 29.01.2008, 11:40

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...bilo nas je mnogo klinaca u kraju...a nestasni nevidjeno...
...jedan dan...setimo se...uzmemo lepo novine,odradimo veliku nuzdu i sve to lepo zapakujemo u novine...stavimo ispred vrata stana,zapalimo i zazvonimo...kad gazda izadje,krene nogama da gasi vatru...
...dok nam nisu namestili "sacekusu"...tukao nas je ko je stigao...i cime je stigao...
.......joj...koji si ti kreten bio........

nego da mene ne opominje Duga12 sto sam off topic,da odgovorim na temu....

otac me nikad nije udario...tim sam ga se vise plasila....dovoljno je bilo da me pogleda pa da svaka moja budalastina bude sasecena u korenu....
a mama....mlatila nas je...i mene i brata....

negde pri kraju Gimnazije,resim ja da propusim....uvek mi se svidjao miris duvana i pusenje je u mom slucaju bilo odluka a ne negativan uticaj drustva...
sedim jedno vece na terasi na koju se izlazi iz moje sobe....pusim u mraku i gledam zvezde....najednom se tu stvori moja majka...Pusis?,prepade me....
Pomalo,kazem ja....a ona meni trassss!!! samarcinu.....
to su poslednje batine koje sam dobila......

ploviti se mora i bez broda

Poruku je izmenio believer, 29.01.2008 u 12:13.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice