Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Lecenje narkomanije i alkoholizma
staro
  (#17 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 22:37
Pol: Žensko
Odgovor: Lecenje narkomanije i alkoholizma - 28.01.2008, 23:55

Citat:
Apolonija kaže: Pogledaj poruku
Bolnica jeste prva stanica kada neko odluči da se leči,ali može tebe da leče hiljade bolnica i doktora ako ti to sam ne želiš.U suštini ti to želiš, ali tvoja podsvest reaguje drugačije,tako da ni okretanje Bogu ne pomaže mnogo,dosta narkomana su godinama bili u manastiru pa kada su se vratili počeli po starom.
Znači jedino sam sebi prvenstveno možeš da pomogneš ako uistinu želiš!
Slažem se.
Mislim da filozofija "mesto šprica brojanica" ne treba da bude osnova lečenja.
"Lako" je skinuti se, ali recidiv je uvek moguć pa čak i kod relativno benigne zavisnosti kao što je nikotinska. Nisam baš kompententna oko farmakoterapije ali mislim da rivotril nije najsrećnije rešenje. Zoloft se pokazao kao mnogo efikasniji upravo kod bolesti zavisnosti.
Najteže je boriti se sa sopstvenim demonima.
Samo nastavi tako. Imaš moje duboko poštovanje kao i svako ko je uspeo da se izbori sa tim zlom

Čovek sa dve kuće izgubiće razum.Čovek sa dve žene izgubiće dušu.kineska poslovica

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice