Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Problemi sa HD filmovima, formatima...
staro
  (#22 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 04:56
Pol: Muško
Odgovor: Problemi sa HD filmovima, formatima... - 28.01.2008, 17:12

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Koji crni kodek više, nema koji nemam Sve mi je od Hdova u mkv i imala sam taj ffdshow od starta Minimum posedujem, i više čak.
u KMP je integrisan ffdshow
ne verujem da ti je potrban još neki
Citat:
I onda sam skinula film na hard, i u KMPu radi sad Šta se dešava ja pojma nemam, al' vi ćete da znate, misiju sam privela kraju uspešno... za sad
ma radio je i ranije, no nije uspevao da obradi sve podatke
zbog toga je zvuk i išao pre slike... zahteva manje resursa
A zašto sada radi - pa objašnjeno je:
Citat:
eboye kaže:
Mada za bilo koji HD film je potrebno da imas minimum 2GHz i 1GB rama. A ako imas bas toliko, pokusaj da iskljucis sve programe koji muzu resurse.
to što si prebacila virtuelnu memoriju sa 1536 na 2000, nije strašno, ako se uzme u obzir da ti je max 3072
... uostalom, lako je nakon filma vratiti kako je bilo ranije podešeno
Citat:
Jedino što ne znam gde se u ovom VLC podešava subtitle, jer mi izlazi onaj skrnavi š=љ č=и i slilčno Gde to da podesim da bude kako valja?
to mu je mana... nema opcija za titlove
... zbog toga i držim KMPlayer, i njega radije preporučujem
ovo za titlove uzeti sa rezervom
možda je ubačeno u zadnjih godinu dana
... samo možda

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice