|
Odgovor: Kuda veceras? -
28.01.2008, 11:29
Kolokvijum
Kolokvijum studenata prve godine glume Akademije umetnosti u Novom Sadu na srpskom jeziku iz klase doc. Borisa Isakovića pod nazivom Od osmeha do osmijeha počinje u 10 sati u učionici broj 6 na Tvrđavi. Repriza je u 15 sati.
Radio kafe
U 19 sati u Radio kafeu (Svetozara Miletića 45) biće upriličena promocija novog albuma Nene Belana & "Fiumensa" koji nosi ime Rijeka snova. Učestvuju Neno Belan i Petar Janjatović ("Dallas Records"). Album se u Hrvatskoj pojavio početkom decembra, dok su za tržište u Srbiji u toku pregovori s "većim izdavačima" i u planu je da izađe u martu (mada se "Dalasovo" izdanje već može naći u prodavnicama u našoj zemlji). S pesmom po kojoj je ceo album dobio ime Belan je nastupio na Šibenskom festivalu. Numere na albumu mešavina su dalmatinskog klapskog pevanja, italijanske kancone i pop-roka iz 80-ih, koji mediji u Hrvatskoj nazivaju "belanovski pop". "To je za mene kompliment. Godi mi da sam uspio stvoriti prepoznatljiv zvuk i da mu dam osobni pečat", rekao nam je Neno Belan.
Kulturni centar
Izložba kolaža Monike Sigeti Women biće otvorena u Likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada (Katolička porta 5) u 20 sati.
CK 13
Belgijska crna komedija Ex Drummer biće prikazana u Omladinskom centru "CK 13" (Vojvode Bojovića 13). Projekcija počinje u 20 sati.
RST
Indigo
Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.
|