Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kuda veceras?
staro
  (#55 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 01:25
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Kuda veceras? - 28.01.2008, 11:29

Kolokvijum

Kolokvijum studenata prve godine glume Akademije umetnosti u Novom Sadu na srpskom jeziku iz klase doc. Borisa Isakovića pod nazivom Od osmeha do osmijeha počinje u 10 sati u učionici broj 6 na Tvrđavi. Repriza je u 15 sati.

Radio kafe

U 19 sati u Radio kafeu (Svetozara Miletića 45) biće upriličena promocija novog albuma Nene Belana & "Fiumensa" koji nosi ime Rijeka snova. Učestvuju Neno Belan i Petar Janjatović ("Dallas Records"). Album se u Hrvatskoj pojavio početkom decembra, dok su za tržište u Srbiji u toku pregovori s "većim izdavačima" i u planu je da izađe u martu (mada se "Dalasovo" izdanje već može naći u prodavnicama u našoj zemlji). S pesmom po kojoj je ceo album dobio ime Belan je nastupio na Šibenskom festivalu. Numere na albumu mešavina su dalmatinskog klapskog pevanja, italijanske kancone i pop-roka iz 80-ih, koji mediji u Hrvatskoj nazivaju "belanovski pop". "To je za mene kompliment. Godi mi da sam uspio stvoriti prepoznatljiv zvuk i da mu dam osobni pečat", rekao nam je Neno Belan.

Kulturni centar

Izložba kolaža Monike Sigeti Women biće otvorena u Likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada (Katolička porta 5) u 20 sati.

CK 13

Belgijska crna komedija Ex Drummer biće prikazana u Omladinskom centru "CK 13" (Vojvode Bojovića 13). Projekcija počinje u 20 sati.

RST

Indigo

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice