Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Za spretne ruke - bez po muke
staro
  (#7 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 23:28
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Za spretne ruke - bez po muke - 28.01.2008, 02:58

Poshtovana redakcijo,

moje ime je Leb i imam pleko tlideset godina. Vash magazin chitam josh od prvog broja i moram da vas pohvalim za dobre i kvalitetne tekstove. Mnoge sam nove godine dochekao uz vashe konfete, a bozze zdravlja ove godine zavrshavam i trechu piramidu...
Inache u slobodno vreme skupljam prehlade i rachune za telefon. Na zzalost, nemam ni jedan duplikat rachuna pa ne mogu da ponudim menjazzu, shto se za prehladu ne mozze rechi. No da ne duljim (treba fugovati piramidu) prechi chemo na konkretno.

Naime u prethodnom broju ste preporuchili ove simpatichne bubice kao nadomjestak za kuchne ljubimce. Kako lepo, shto neko najzad promovishe ovako sumanute stvari. Kakvo je vreme doshlo, na kraju che nas josh chudno gledati i kad ih izvodimo u shetnju.

Ono shto sam ja hteo da dam na razmatranje je sledeche. POgledajte ovog simpatichnog malishana:

Kakav divan sklad ljupkosti i inteligencije zar ne? Uz to veran i pouzdan. Lovac na shtetne misheve ..reshiche vas svih kuchnih napasnika manjih od jazavca.

Uz to moze da posluzi i kao igrachka - dechiji vozich - kome ne trebaju baterije... Osim kada eventualno morate, u igri da ga umirite strujnim udarom... Ali to se srazmerno retko deshava...

POzdrav,
I chitamo se!

Adresa nepoznata redakciji.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice