Citat:
Јебига, није тео човек с ликовима типа Легије, Шиптара, Кума...
Какав систем вредновања?
|
Teo covek mesto predsednika i to da se ne uprlja(jadan on naivan mislio Sloba ce pasti voljom naroda). Nije ni znao ko su kriminalci u Srbiji (totalno neobavesten). Pa tim istim ljudima je dao politicku podrsku kod Sava centra (lekari u mantilima, beretke sa kalasnjikovima) samo da bi unistio napore Zorana da od nas napravi drustvo.
Sistem vrednovanja preko zute stampe, "analiticara" i narucenih udbaskih tekstova.
Citat:
Злонамерно тумачење тога што за разлику од неких политичара човек размишља о националним интересима својом главом а не главом америчког амбасадора и главама Моћних Баба.
|
Za nacionalne interese se boris ljudskim resursima i ekonomijom a ne izolacijom i odlazenjem trbuhom za kruhom.
Citat:
Устав је донесен на референдуму, а подржале су га и све остале политичке странке осим ЛДП и ЛСВ, којима никад ништа није добро.
|
Cista kradja, pa glasalo se sakom i kapom. Afera Bodrum je NULA za takve kradje. Da ne pricam o silnim javnim raspravama... Resio Voja i sta ima da se raspravlja.
Citat:
Систем владања није ништа другачији него што је био под владама Ђинђића и Живковића.
|
Prva vlada u kojoj ministarstva nisu bili feudi vec ljudi iz vise stranaka plus eksperti je Zoranova.
Citat:
Да, окружио их је Шиптарима, натерао их да живе у гетима, послао криминалце да их туку, убијају, бацају бомбе, рањавају, отерао их с послова, спалио им куће... и претворио их у нераднике и паразите. И тако данас по ЛДП идеологији косовски Срби нису жртве као Јевреји у гетима, већ су паразити.
|
Srbi jesu zrtve ali treba da zive i da se razvijaju a ne da cekaju milostinju iz Srbije. Takvo drustvo postaje parazitsko.
Citat:
Лаж. Сем тога није био он на отварању Делта Ситија већ Ђелић.
|
"Nije koza nego rog." A ko je lobirao i za koga u privatizaciji C marketa? Verovatno nije bio obavesten da ovaj time dobija monopol.
Citat:
а) под његовом владом Србија бележи константан привредни раст
б) све и да нема, није министар економије већ пермијер. Рецимо, Гордон Браун је завршио историју, Иво Санадер је студирао филозофију, романске језике и компаративну књижевност, а завршио је средњу католичку школу, Мирек Тополанек је завршио средњу војну школу и машинство, Мати Ванханен је социолог, Ангела Меркел је завршила физику у ДДРу...
|
Pogledaj kako se kotiramo po sigurnosti prilikom investicija. Pogledaj stopu nezaposlenosti. Pogledaj kakav kapital uglavnom kupuje preduzeca. Ne mozemo mi ici, ono, godisnje 7% kao i svi ostali. Pa mi moramo ici duplo brze samo da bi nekoga stigli a ako mislis da na tome radi Voja...
Nije hteo da otvori sajam Srpske privrede u Moskvi pre mislim dve godine zato sto nije hteo da ga primi Putin. Puko sajam samo tako. Kazu Rusi kad nece on da dodje a sto bi mi.
Sve to pokazuje da zdrav kapital nece jos skoro uci ovde (ne govorim o izuzecima)
I Zoran je bio doktor filozofije pa je najvise radio na pokretanju ekonomije.
Citat:
Замисли будале, он мисли да би они који би да ти растурају државу и нису баш најбољи пријатељи...
|
Zamisli budalu, igra se sa buducim generacijama, ako ih i bude.
Citat:
Већ други мандат премијер. Не бих баш рекао да нема поверења или величину.
|
Za to mu svaka cast, ume covek da ucenjuje, tu je stvarno sposoban.
Citat:
memento kaže:
После срамне продаје Слободана Милошевића, и некритичне и морбидне љубави према својим западним (не)пријатељима (суштинским налогодавцима, а не партнерима као што то демократе желе да прикажу), који отворено заговарају распарчавање Србије и даље, чак и после отимања Косова, и евидентних и све дубљих подела ја стварно немам визију која би то особа могла да буде адекватан премијер, ове наше Србије, са довољно снажним мотором да нас извуче из свеколиких и дуго нагомилаваних г***на у којима се сада налазимо....
|
Milosevic je predat uz uslov da Voja bude neupucen

Srbiju naravno mogu rasparcavati ako se pretvori u Srbekistan a sa ovom politikom Kostunice na dobrom je putu za tako nesto.
Pa naravno da nece sa tobom Albanci kad i sami Srbi jedva cekaju da odu negde.
Kazi mi dali su mozda Srbi u okruzenju ponosni na svoju maticu?
Pitaj isto to pitanje nase manjinske zajednice za svoje matice i videces da odgovor nije isti.

Moj prijatelj, inace Nemac, zali sto njegovi jos 45-e nisu oterani sa ostalim Nemcima. Zao mu sto tavori u zivotu.

Ja zalim sto sam dosao u Srbiju 91-e (rat me naterao) a mogao sam negde drugo da zivim svoj zivot a ne da slusam Kostunicu i Tomu o velikoj Srbiji.