Pregled pojedinačne poruke
staro
  (#19 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 00:04
Pol: Žensko
Godine: 46
23.01.2008, 22:52

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku

Ako me pitash kako uspevam da nadjem isti mir pored svih nesrecha, nepravdi i dok neko umire... Rechi chu kratko - ne uspevam, vech zzivim sa tim nemirom, trudim se da ne budem deo problema i ispunjenje trazim u tome da pomognem svakome, a prvenstveno bliskim ljudima, jer znam da tako treba i to me chini chovekom.
Verovali ili ne verovali, dok god nas satire bol - bol kao kazna, bol kao deo zivota, dok god gubimo i pritisnuti smo osecanjem krivice, dusevni mir, koliko god ga trazili u Bogu, necemo naci. Sve je to zavaravanje.
Ja svoj mir nalazim u dragim mi uspomenama na neke prosle dane. Svoj mir nalazim u pokojoj suzi, pokojem stihu, pesmi i ponekad casici-dve.

Noc se tiho povlaci pred zorom
serenada prosla pod prozorom
rumena si kao mlado vino
dobro jutro, Vojvodino!

Poruku je izmenio goldie, 24.01.2008 u 01:45. Razlog: [quote] ovde je tekst za citat [/qoute]

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice