iz mog lichnog iskustva, za vecinu ljudi u 'meriku, prva asocijacija na Srbiju, i opcenito Balkan je rat i "jadni vi"

e sad, zavisi opet s kim pricham.. sa jednim Japancem, studira film, prva asocijacija na odgovor odakle sam je bio: "underground"

za jednog Meksikanca Tito i Jugoslavija.. evo neki dan sam pochela neko caskanje sa crncem u podzemnoj.. i na odgovor odakle sam, on je rekao Divac.. neki nas znaju po sportashima, neki po politici, treci po prirodnim ljepotama.. od drugarice mama je najlepshi odmor provela u Beogradu.. sve je pitanje koga shta zanima i ko se koliko interesuje.. ima ih koji su vec pribiljezhili Srbiju kao jednu od sledecih destinacija.. a ima i onih koji i dalje misle da zhivimo u spiljama i da ubijamo svih po redu
u 'meriku Exit joh, nazhalost, nije tako poznat.. shljivku znaju oni koji se vishe interesuju za nju.. za sarmu, kajmak, ajvar i ostale gurmanske proizvode ima ih, ja bi rekla, manji broj koji su na svoju ruku chuli za to.. oni koji znaju ijole o Blakanskoj kuhinji, znaju jer imaju nekog prijatelja ili poznanika poreklom sa Balkana.. sportashe vishe manje znaju.. kao i Kustu i Bregu.. za Guchu znaju oni koji se vishe zanimaju muzikom, znam chak i bend iz Bruklina koji sviraju trube ko blesavi

ja bi rado da smo poznati po nechem od ponudjenih, ili po nechem sasvim osmom.. ali mislim da je, nazhalost, josh uvek, Slobodan Miloshevic ipak najzvuchniji u tome svemu