Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Više od 70 posto starih umire od gladi!!
staro
  (#11 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Više od 70 posto starih umire od gladi!! - 16.01.2008, 12:52

ne znam kako vi,ali meni ne pada na pamet da sa sezdeset-sedamdeset godina odvucem svoje dupe u neku pripizdinu bogu iza nogu i tamo cekam da umrem....pa makar to bilo i zbog vlastitog sina....znaci,ne pada mi na pamet....duzna sam da ga odhranim,duzna sam da mu pruzim mogucnost da se obrazuje...sve ostalo je moja dobra volja.....
osim primera koje je navela Maski,ima i onih drukcijih....
recimo...
Ona ima sedamdeset.Profesor u penziji.Dva sina,dve snahe,tri unuka.Ona i muz su ima napravili kuce.Sinovi su obisli pola sveta s njihovom kintom u dzepu.Studiralo se u izobilju.Docekivalo se njihovo drustvo.Sebe smestili u neko cose dvorista,u mali jednoiposobni stancic.Muz je umro.Snaje svracaju samo kad im treba nesto.Sinovi jure kintu.Deca ko deca.Usamljena je.Bolesna je.Nece da im visi o vratu,ne iste,ne kuka,ne lupa na vrata.Jedan sin je iznenada umro.Niko se iz dvorista nije setio da naruci venac u njeno ime.
Deca?
eeee...

ploviti se mora i bez broda

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice