Nije teško biti fin

bar iz moje vizure...
Citat:
Goga kaže:
Niste sigurni da ce sve uraditi kako treba pa stalno nepotrebno podmecete ledja?
|
Ma uradi on sve kako treba, od petnaeste godine je živeo sam i ume sve da radi, ali... ako nešto popravi - sav alat će ostati na podu gde je to opravljano... ako se uhvati za sudove - pod će biti mokar (po kupatilu takođe redovno klizam)... evo upravo on sprema neku klopu, al' onu Hirošimu oko šporeta i sudopere ću da sredim ja

al' kapiram da im je takav softver u 90% slučajeva, ne nervira me... desi se ponekad da se razgalamim... i onda smesta on i Mali Od Hladnog Oružja raskite jelku... u martu...
E da, i nema naviku da zatvara sve što otvori

, stalno je u nekoj žurbi... npr ormare, fioke, viseće delove od kuhinje... pa ponekad progunđam kad razvalim glavu... al' opet razvalim je ja i kad je zatvoreno, iz čista mira, pa nije ni to strašno...
Neverovatno mu je kad otvori ormar meni iza leđa recimo, i pita "Gde mi je ona majica..." a ja znam i na koju misli, iako nije rekao "Desno, sad gledaš u nju"... to mu je SF
Više volim da odem u prodavnicu ujutru ja nego on. A ako to slučajno uradi dok sam još u krevetu, onda će mi sve istresti iz kese u krevet, da vidim šta je kupio

(al' to radi i moj ćale

)
Što se tiče te pažnje, pažljiva sam prema svakom, pa tako i prema njemu.
Citat:
Jajasta:
da li ste primetili da oni uopste nisu skloni tome da traze lekarsku pomoc?
|
Plaše se mnogo više od žena. Više puta se uverila u isto. Al' ovaj moj nije takav. A možda i zato jer mu je to struka
Imam više slobodnog vremena nego on. Ništa mi nije teško da mu uradim, a i da se nađe nešto - ne moram... ne moram ni ono što nije... od njega uvek imam podršku i pomoć... kaže, to ti je kao kad imaš garažiran auto

samo se ti lickaj da mi duže traješ, a sve i što možemo i što ne možemo, zajedno ćemo

I takav je od kad ga znam
Citat:
misle da ce je on vise voljeti ako ga ona mazi na taj nacin
|
E u tom slučaju bi o'ma skočila sa mosta
Citat:
Nista mu ne zabranjujem
|

x 1000