Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću???
staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću??? - 22.08.2006, 15:28

Nije teško biti fin bar iz moje vizure...

Citat:
Goga kaže:
Niste sigurni da ce sve uraditi kako treba pa stalno nepotrebno podmecete ledja?
Ma uradi on sve kako treba, od petnaeste godine je živeo sam i ume sve da radi, ali... ako nešto popravi - sav alat će ostati na podu gde je to opravljano... ako se uhvati za sudove - pod će biti mokar (po kupatilu takođe redovno klizam)... evo upravo on sprema neku klopu, al' onu Hirošimu oko šporeta i sudopere ću da sredim ja al' kapiram da im je takav softver u 90% slučajeva, ne nervira me... desi se ponekad da se razgalamim... i onda smesta on i Mali Od Hladnog Oružja raskite jelku... u martu...

E da, i nema naviku da zatvara sve što otvori , stalno je u nekoj žurbi... npr ormare, fioke, viseće delove od kuhinje... pa ponekad progunđam kad razvalim glavu... al' opet razvalim je ja i kad je zatvoreno, iz čista mira, pa nije ni to strašno...

Neverovatno mu je kad otvori ormar meni iza leđa recimo, i pita "Gde mi je ona majica..." a ja znam i na koju misli, iako nije rekao "Desno, sad gledaš u nju"... to mu je SF

Više volim da odem u prodavnicu ujutru ja nego on. A ako to slučajno uradi dok sam još u krevetu, onda će mi sve istresti iz kese u krevet, da vidim šta je kupio (al' to radi i moj ćale )

Što se tiče te pažnje, pažljiva sam prema svakom, pa tako i prema njemu.

Citat:
Jajasta:
da li ste primetili da oni uopste nisu skloni tome da traze lekarsku pomoc?
Plaše se mnogo više od žena. Više puta se uverila u isto. Al' ovaj moj nije takav. A možda i zato jer mu je to struka

Imam više slobodnog vremena nego on. Ništa mi nije teško da mu uradim, a i da se nađe nešto - ne moram... ne moram ni ono što nije... od njega uvek imam podršku i pomoć... kaže, to ti je kao kad imaš garažiran auto samo se ti lickaj da mi duže traješ, a sve i što možemo i što ne možemo, zajedno ćemo I takav je od kad ga znam

Citat:
misle da ce je on vise voljeti ako ga ona mazi na taj nacin
E u tom slučaju bi o'ma skočila sa mosta

Citat:
Nista mu ne zabranjujem
x 1000

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Poruku je izmenio SQUAW, 22.08.2006 u 15:38.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice