Citat:
morrib kaže:
Kratak fitilj, ili samo pretnja, za svađu je potrebno dvoje ili dvojica, ja ti nisam tu kad ti dođe to raspoloženje. Da se podsetim kako nastade DS, ljudi su se rodili, i čim su se rodili odmah su bili DS-ovci, e mislim da nije, ta stranka nastade od neke druge ako se nevaram cepanjem, preletom , ili nekako drugačije, ali nije izvorna. Znači svi članovi su otpadnici neke druge demokratske stranke, koji promeniše veru i preko noći postadoše DS. To je objašnjenje što se tiče ko je to vi.
Što se tiče puteva i para i čije su, pa od kako je napravljen taj put je jedva dvaput zakrpljen kako treba, a to je period od 30-tak godina ako se nevaram(jer ja imam podatke, i kako ti reče dobar sam za CIA-ej), A dođe gosp. Ilić i napravi ga kako treba, i to za vrlo kratko vreme, a mogli su se umesto toga otvarati i praviti putevi negde po Beogradu po 27 put.
Što se tiče kupovine i prodaje, pa prodaću se mojim Srbima,samo da razmislim ko će da da više i bolje, ali se neću prodati nesrbima pa da mi daju svo blago ovog sveta, mada ima dosta njih koji su postali Srbi u zadnjih pet godina.
A mašta i ideali neka ostanu u književnosti, jer oni koji su živeli za ideale su vrlo kratko živeli, nemislim bukvalno fizički.
|
...prvo...otpadak DS-a su Kostunica i ostali koji su napustili stranku i napravili DSS ili otisli u druge stranke...drugo...ako je Veljin njajjaci adut,sto u 21.veku,pricamo o njemu kao graditelju puteva,onda sam za to da dignemo iz mrtvih nekog od rimskih imperatora...sto se tice ideala i prodaje...vidis morribe,moj ideal je da Srbija jednoga dana bude moderna,civilizovana,ekonomski jaka drzava...gde nece biti mesta za ljudski olos,kriminalce,profitere...ako je tom idealu mesto u knjizevnosti...ja cu glasati za Radikale,DSS ili malog Slobicu-Dacica...mozes slobodno da mi kazes da sam prodan ili da nisam Srbin...navikao sam...tako su nas nazivali godinama...