Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Странке & избори
staro
  (#27 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 02:21
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Странке & избори - 09.01.2008, 16:16

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
Nije li se to Neron, Nebojša naljutio što sam ga pomenuo, bilo je samo usput!
love hunter; imam valjanu argumentaciju za mog predsedničkog kandidata, a ta je: Ako obezbedi sebi, glasovima, dobru poziciju asvaltni put Saraorci-Velika Plana i Velika Plana-Smederevska Palanka biće urađeni i renovirani i neću morati da se podižem dok vozim kola kad naiđem na rupe, ili bolje reći kad nađem gde nema rupa. A dotle ti možeš uživati u izgrađenim putevima, a koje si dobio dok je moj kandidat sadašnji, bio ministar za kapitalne investicije. I za one koji nepoznaju da objasnim: put Sm. Palanka-Mladenovac, gde je usput i selo Kusadak, je sada takav da na haubi auta možeš da odvezeš čašu mleka da se ne prospe, a pre toga je imao rupe i rupe, a posle toga opet rupe. I tako dragi moj lovče ti glasaj za drugog da opet nešto dobijete, a ja moram da trčim za vama, pa ću kad sažvakate i ispljunete "žute", ja tada glasati za njih, da bi dobio i ja neku mrvicu, a vi? Pa vi ćete naći opet neku opciju!
....vidi, svi putevi koji se grade po Srbiji grade se tvojih, mojih i para svih nas na ovom forumu, tako da na mene ne ostavlja utisak niko ko ne zavuce ruku u svoj dzep i ne uradi nesto, bez obzira u kojoj partiji bio...najlakse je biti domacin sa tudjim parama.

Sto se neimarstva tice, promaklo ti je da kazes da je za mandata divnog druga Ilica uradjena mozda jedna petina pomenutog puta...koji bas i nije takav kakvim ga ti opisujes, verovatno skoro nisi ishao na ovu stranu ...no, nije ni bitno, ionako to nisu stvari kojima bi neko mogao da me kupi. Ustvari, srecan sam sto mogu da kazem da me jos niko nije kupio (bar materijalnim stvarima, ne).

E, ovo mi uopste nije jasno: ko smo to mi i da li hoces da kazes da ja menjam stranke zavisno od toga sta mi ko ponudi? Ako je tako, ozbiljno cemo se posvadjati...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice