Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Странке & избори
staro
  (#26 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 00:30
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Странке & избори - 09.01.2008, 00:34

Nije li se to Neron, Nebojša naljutio što sam ga pomenuo, bilo je samo usput!
love hunter; imam valjanu argumentaciju za mog predsedničkog kandidata, a ta je: Ako obezbedi sebi, glasovima, dobru poziciju asvaltni put Saraorci-Velika Plana i Velika Plana-Smederevska Palanka biće urađeni i renovirani i neću morati da se podižem dok vozim kola kad naiđem na rupe, ili bolje reći kad nađem gde nema rupa. A dotle ti možeš uživati u izgrađenim putevima, a koje si dobio dok je moj kandidat sadašnji, bio ministar za kapitalne investicije. I za one koji nepoznaju da objasnim: put Sm. Palanka-Mladenovac, gde je usput i selo Kusadak, je sada takav da na haubi auta možeš da odvezeš čašu mleka da se ne prospe, a pre toga je imao rupe i rupe, a posle toga opet rupe. I tako dragi moj lovče ti glasaj za drugog da opet nešto dobijete, a ja moram da trčim za vama, pa ću kad sažvakate i ispljunete "žute", ja tada glasati za njih, da bi dobio i ja neku mrvicu, a vi? Pa vi ćete naći opet neku opciju!

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice