|
Odgovor: Странке & избори -
09.01.2008, 00:34
Nije li se to Neron, Nebojša naljutio što sam ga pomenuo, bilo je samo usput!
love hunter; imam valjanu argumentaciju za mog predsedničkog kandidata, a ta je: Ako obezbedi sebi, glasovima, dobru poziciju asvaltni put Saraorci-Velika Plana i Velika Plana-Smederevska Palanka biće urađeni i renovirani i neću morati da se podižem dok vozim kola kad naiđem na rupe, ili bolje reći kad nađem gde nema rupa. A dotle ti možeš uživati u izgrađenim putevima, a koje si dobio dok je moj kandidat sadašnji, bio ministar za kapitalne investicije. I za one koji nepoznaju da objasnim: put Sm. Palanka-Mladenovac, gde je usput i selo Kusadak, je sada takav da na haubi auta možeš da odvezeš čašu mleka da se ne prospe, a pre toga je imao rupe i rupe, a posle toga opet rupe. I tako dragi moj lovče ti glasaj za drugog da opet nešto dobijete, a ja moram da trčim za vama, pa ću kad sažvakate i ispljunete "žute", ja tada glasati za njih, da bi dobio i ja neku mrvicu, a vi? Pa vi ćete naći opet neku opciju!
Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!
|