Pregled pojedinačne poruke
Странке & избори
staro
  (#22 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 08.10.2008 20:00
Pol: Muško
Godine: 35
Странке & избори - 08.01.2008, 21:13

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Криво ти је што ти ниси паметан као нас двојица. А савете дели ономе ко ти их тражи. Ако ниси способан или довољно паметан да причаш о нечему, није ми јасно одакле ти идиотска идеја да можеш неком другом да одређујеш о чему да прича.
Наравно, за твоје идеје шта да радим или не радим ме заболе ћошак, најискреније, а убудуће ћу те замолити да ми не дајеш кретенске савете које ти не тражим.
Иди качи меде које светлуцају на Жеље честитке и поздраве.
Ohohoo...iz ovog posta covek stvarno moze da nauci mnogo o inteligenciji i vaspitanju...

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
Lovac kaže: "
Unapred da kazem: ne polemisem dalje sa vama. Nemam volje, stvarno."
Odnosi se na mene(morrib) i na yossarian.
Ovo što pišem nije da bi moja bila zadnja već da bi neke stvari poslao u zid koji nerazume. Ja kada pišem o mom favoritu u temi "Stranke i izbori", navodim zbog čega je on moj favorit, ti kada pišeš o tvom favoritu ili favoritima ja to lepo pročitam i nastavim i dalje da podržavam mog kandidata. U čemu je razlika između mene i tebe, samo jedna i vrlo bitna, mnogo si brate uzan, skučen i kao proizvod toga netolerantno-bezobrazan, što ti poništava lep pravopis, kad jedan seljak kao ja može da ima širu dušu, veće razumevanje i tolerantnost za različitost nego ti obrazovan. Na kraju svo tvoje pisanje odaje jedan utisak:jadno i nisko. Ne zato što nemaš argumentaciju za svo tvoje mišljenje, već zato što svu tu argumentaciju upropastiš i poništiš, ostrašćenošću i zlobom prema onome koji nemisli kao ti, poneki put kao šlagvort dodaš bezobrazluk što te spusti mnogo nisko!
Neron je prikačio video klipove o Velimiru Iliću, pogledao sam sa uživanjem sve, možda je to odraz moje gluposti, ali nisam toliko glup pa da napadnem Nerona što je to on stavio, Neron je to tako mislio da treba i poštujem, i opet smo tu sa vrlo rado izmenjenim postovima pa i pozitivnim reputacijama. Ko shvati razumeće!
Ma ne ljuti se komshija, jednostavno mi je dosadilo. Predvidljivi ste, kao klinci. Tacno znam sta ces ti da napises, sta ce on da napise, sta cu ja na to morati da napisem. Nije interesantno...kapiras?

P.S. Ti nemas valjanih argumenata za odbranu tvog predsednickog kandidata, barem ja nisam procitao jos nijedan, ali to stvarno nije ni vazno...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Poruku je izmenio BaneK, 09.01.2008 u 08:24. Razlog: uzastopni postovi

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice