Citat:
morrib kaže:
Lovac kaže: "
Unapred da kazem: ne polemisem dalje sa vama. Nemam volje, stvarno."
Odnosi se na mene(morrib) i na yossarian.
Ovo što pišem nije da bi moja bila zadnja već da bi neke stvari poslao u zid koji nerazume. Ja kada pišem o mom favoritu u temi "Stranke i izbori", navodim zbog čega je on moj favorit, ti kada pišeš o tvom favoritu ili favoritima ja to lepo pročitam i nastavim i dalje da podržavam mog kandidata. U čemu je razlika između mene i tebe, samo jedna i vrlo bitna, mnogo si brate uzan, skučen i kao proizvod toga netolerantno-bezobrazan, što ti poništava lep pravopis, kad jedan seljak kao ja može da ima širu dušu, veće razumevanje i tolerantnost za različitost nego ti obrazovan. Na kraju svo tvoje pisanje odaje jedan utisak:jadno i nisko. Ne zato što nemaš argumentaciju za svo tvoje mišljenje, već zato što svu tu argumentaciju upropastiš i poništiš, ostrašćenošću i zlobom prema onome koji nemisli kao ti, poneki put kao šlagvort dodaš bezobrazluk što te spusti mnogo nisko!
Neron je prikačio video klipove o Velimiru Iliću, pogledao sam sa uživanjem sve, možda je to odraz moje gluposti, ali nisam toliko glup pa da napadnem Nerona što je to on stavio, Neron je to tako mislio da treba i poštujem, i opet smo tu sa vrlo rado izmenjenim postovima pa i pozitivnim reputacijama. Ko shvati razumeće!
|
Neron sve sto stavi od klipova nije odraz stava i misljenja kao i zivotnog stila vec narugivanje samo sebi pre svega,a onda i svim ostalim koji uopste nalaze motiva za diskusiju na temama poput ove i slicnim...
Ministar pravde mi je prijatelj i bivsi predsednik opstine,OMV je zahvaljujuci meni i njemu napravio drugu pumpu u SCG bas na placu koji sam ja nasao,pa neko vece precutno priznade covek da mali Djelic ima 11 miliona evra svojih para na racunu..... Politika me interesuje u tom smislu... kako ukrasti od karikature malo para i dati ciganima u kartonskim kutijama i deci kojoj zivot znaci neka crkavica od pomenute cifre,a uzeti i sebi... Znas kada cu glasati za nekog? Nikad,a mozda ni tad!
Svi sve naplacuju osim naroda koji sve daje dzabe,sto glasove,sto pare kroz poreze... OK porez placa i Nemac,ali sto sta Nemac placa jeftinije,a plata mu 5x veca i socijala osigurana kada omatori ili mu se nesto desi...
Oni svi 'ebu narod,a narod diskutuje i glasa i svadja se sa najblizim,valjda u strahu da neko ne vidi koliko mu je uslo...
Pozdrav Nebojsa...