Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Странке & избори
staro
  (#18 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 02:53
Pol: Muško
Odgovor: Странке & избори - 06.01.2008, 21:10

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Glupost + glupost = 2 gluposti.

Ljudi, kako vas samo ne mrzi. Mislim, ne mogu da verujem da u zivotu nemate pametnijih stvari od pokusavanja da tumacite izjave procitane u novinama i prepricavate ih na svoj (moram da primetim-iskrivljeni) nacin. Kao dva klinca ste. I ako mi je moj zemljak odavno procitana knjiga (preporuka: sto pre se prijavi za agenta CIA-e, ili barem FBI-a, slutim da plachu za takvim analiticharima), nije mi jasno dokle ce stanovnik srpske atine da mlati praznu slamu. Ovo je kao da citam nazovi analize portparola DSS-a i Nove Srbije. Daj, zadenite malo i za pojas (mislim na sviralu).

Unapred da kazem: ne polemisem dalje sa vama. Nemam volje, stvarno.
Криво ти је што ти ниси паметан као нас двојица. А савете дели ономе ко ти их тражи. Ако ниси способан или довољно паметан да причаш о нечему, није ми јасно одакле ти идиотска идеја да можеш неком другом да одређујеш о чему да прича.
Наравно, за твоје идеје шта да радим или не радим ме заболе ћошак, најискреније, а убудуће ћу те замолити да ми не дајеш кретенске савете које ти не тражим.
Иди качи меде које светлуцају на Жеље честитке и поздраве.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice