Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120%
staro
  (#18 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:48
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Titlovi u Deamon i Alkohol 120% - 06.01.2008, 00:47

EEeeEEee da, da ne zaboravim Stigne mi film sa .bin ekstenzijom i ove se teme uopšte ne setim, jer nisam ni tada skontala o čemu je reč, a i nemam ni taj Deamon ni Alcohol. Otišla malo na ES, pa čitala i pretvorila to u Neru, spržila tj, na CD i dobijem neki Video CD. Njega pokrenem u Power DVD-u - radi (mojoj sreći nikad kraja ), ali avaj, nema šanse da se učita prevod. Dobro, odgledam bez prevoda, nije frka. Posle se setim da probam iz KMPlayera (genije, suvi genije) i učitava titl E sad sam se tek setila ove teme, pa sam htela da dodam to uputstvo za Nero, postupno, možda će nekome zatrebati ... na one koji ne razumeju ove mountaše mislim Pola slika našla na netu, a pola slikala

Pa kliknete na Cancel...

Pa onda na preferences...

Ovako treba da bude čekirano, vreme promenite na 84 i apply, ok. Odete na open i nađete folder sa filmom ili šta god ili se on sam odmah ukaže...

Kliknete na ovaj fajl dva puta...

Odaberete najmanju brzinu ( tako pisalo kod mene da preporučuju ) i kliknete na burn . I treba jedan prazan disk da je već ubačen, of skroz. Eto tako sam napravila Video CD

Jedino mi nije jasno jel ja treba sad ono 84 da vratim na 82 ili šta je već pisalo pre ovoga ili to nije bitno

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice