Kako se odnosim prema njemu?!
Nezna sam, pazljiva, volim da mu ugadjam, uzivam u tome jer on to zna da ceni i uzvrati istom merom (ustvari malo vecom

). Volim da spremam hranu i onda da zajedno klopamo ispred televizora (za stolom ili na krevetu, sve jedno). Kad smo kod mene cesto ga probudi kafa

Nekada se zaista malo zastitnicki odnosim prema njemu, bas ga pazim ali hvala Bogu nema mama-sin odnosa jer je on izuzetno samostalan

i ne dozvoljava previse da mu cinim.
Ono sto stalno ponavljam:
Citat:
Meggy kaže:
"Samo se ti zajebavaj i nemoj ici kod lekara" (inace, da li ste primetili da oni uopste nisu skloni tome da traze lekarsku pomoc? To im dodje k'o kazna Bozija )
|
A ja kad sam bolesna onda bi me valjda vezao za kola samo da idem kod doktora!!! Uzasno me nervira sto sve lekove pije na svoju ruku, pod izgovorom "imao sam ja to i ranije" ili "imao je to komsija pa je pio te lekove"
Takodje mu zameram mokro kupatilo posle tusiranja, ali ne zato sto me to iritira, vec zato sto postoji zavesa da bi se to sprecilo i ne mora takvo da se ostavi.
Citat:
Goga kaže:
Sve se to da nekako podneti, ali kada mi postavi cuveno pitanje "sta da obucem?" - pada mi marak na oci..
|
O da...
Umem nekada da ishisterisem sto ga uzasno nervira, ali to me brzo prodje pa onda sve bude u redu

Umem da ga bespotrebno cimam za neke tamo... ili neke ovde... ali moram priznati da sam naucila da drzim jezik za zubima, i da precutm kada bi moj komentar izazvao problem koji uopste ne postoji. A bilo je toga ranije............
Nista mu ne zabranjujem, vidja se sa svojim drugovima, izlazi, druzi se sa gomilom koleginica (dobro, to mu nekad prebacim, jbg kad ga njih pet dnevno zovu
treba mi ovo treba mi ono, jel bi mogao... 
) ali uvek najvise vremena provede samnom...
Zasluzuje od mene samo najbolje i najlepse i ja se svim silama trudim da mu to i pruzim