Citat:
Neron kaže:
Kolega kako da previdim i ne bavim se ispravkom koja to nije !? Posle j..... nema kajanja,demantovanje nikada nije efektno kao 'dobronamerna' ispravka !!
|
Па добро, шта да радимо сад?
Citat:
Kolektor je glavna gradska kanalizaciona cev,a ti opet na svoju ruku,a na moju stetu prepravljas vokabular naseg jezika ?! Proveri ti to opet...
|
Хоћеш да кажеш да је правилно за претке рећи предаци?
Ово с колектором је био цитат из једног уметничког дела, Жикине династије.
Citat:
Kada te vec pamcenje sluzi toliko dobro onda se seti sta je starije: Srbija ili Duklja ?
|
Лажна дилема. Дукља је једна од средњовековних српских држава/области, као и Рашка, Босна, Захумље, Травунија, Паганија... Дукља јесте Србија.
Citat:
Sex podmladjuje,citaj danas u Press-u,zbog njega je Tito poziveo koliko vec jeste,a ako su ti Tito,Aleksandar i nesto sto samo mozes da citas u udzbenicima i arhivima najvazniji u zivotu onda se nemoj zaokupljati i pravopisom koji usput nije isto sto i gramatika,a to sto je tebi dobronamerno meni je isto kao da si mi rekao da nisam magarac vec konj,pa ne treba da se uzbudjujem...
|
Опет лажна дилема, шта је важније, секс или историја. Нешто губим интересовање за ову расправу.