Citat:
yossarian kaže:
Каже се колектор.
Нема разлога да се толико бавиш ситном добронамерном исправком.
Наравно да сам чуо за Дукљу, тамо негде у петом основне први пут, ако не и раније. Питао сам шта желиш да кажеш помињањем Дукље.
Секс пре историје... свашта. Секс је прецењен, није и не може да буде ни одговор на све ни замена за све.
А фан клуб... нисам у току.
|
Kolega kako da previdim i ne bavim se ispravkom koja to nije !? Posle j..... nema kajanja,demantovanje nikada nije efektno kao 'dobronamerna' ispravka !!
Kolektor je glavna gradska kanalizaciona cev,a ti opet na svoju ruku,a na moju stetu prepravljas vokabular naseg jezika ?! Proveri ti to opet...
Kada te vec pamcenje sluzi toliko dobro onda se seti sta je starije: Srbija ili Duklja ?
Sex podmladjuje,citaj danas u Press-u,zbog njega je Tito poziveo koliko vec jeste,a ako su ti Tito,Aleksandar i nesto sto samo mozes da citas u udzbenicima i arhivima najvazniji u zivotu onda se nemoj zaokupljati i pravopisom koji usput nije isto sto i gramatika,a to sto je tebi dobronamerno meni je isto kao da si mi rekao da nisam magarac vec konj,pa ne treba da se uzbudjujem...