Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako znate da li je dobra u krevetu?
staro
  (#15 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:04
Pol: Muško
Odgovor: Kako znate da li je dobra u krevetu? - 05.01.2008, 08:46

Како знам да ли је добра у кревету? Ово је једно од лакших питања.

Наиме, бојим се да нисам од оних мужијака који овакве и сличне процене врши на основу могћуег `репертоара` који је дама спремна да изведе на полигону за борбу прса у прса (кревету, или неком другом за то одговарајућем месту). Дефинитивно знам да ми је било најлепше у кревету са оним женама које сам волео и које су волеле мене. Интимни однос није тек пука партија карата или случајни разговор у реду пред касом у неком супермаркету...

Он, по мени, подразумева познавање, поверење и, најмање и бар, узајамну симпатију. Што су поверење и познавање чвршће, што је узајамна симпатија већа, наравно да је снажније осећање задовољства код вођења љубави...

И да завршим. Најбоља је у кревету она дама коју највише волите. Ни један принцип није савршен, али верујем да је овај најближи истини...

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice