Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću???
staro
  (#3 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Kakve ste prema voljenom biću??? - 21.08.2006, 16:39

Citat:
Goga kaže:
Kako se vi odnosite prema svom decku, suprugu?
Mislim da cu se ovih dana bas lepo odnositi prema njemu

Citat:
Niste sigurni da ce sve uraditi kako treba pa stalno nepotrebno podmecete ledja?
Ne, to nikad ne radim, iz prostog razloga sto ce on bez ustezanja reci ako mu treba pomoc. Na kraju krajeva, ni ja ne bih volela da mi neko stalno pametuje sta kako da radim... a kad bi podmetao ledja, kontala bih da me dozivljava kao retarda Jedino oko cega uvek pametujem su situacije tipa "E, neces sad prati kosu, pa onda izlaziti napolje!" ili "Samo se ti zajebavaj i nemoj ici kod lekara" (inace, da li ste primetili da oni uopste nisu skloni tome da traze lekarsku pomoc? To im dodje k'o kazna Bozija ) i tako to...

Citat:
Koliko puta ti moram reci da ugasis svetlo
E, to on meni govori

Citat:
Lady S kaže:
Problem nastaje kod činjenice da postoje muškarci kojima ovakav odnos savršeno odgovara
Da, mom kumu, izmedju ostalih Ali, on je tipican mamin sin, navikao da mu ona celog zivota govori kako sta da radi, pa nije ni dan-danas kadar sam da kupi sebi cipele, a kamoli da uradi nesto ozbiljnije

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice