Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nerazumevanje vernika - zašto?
staro
  (#10 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 48
Odgovor: Nerazumevanje vernika - zašto? - 05.01.2008, 02:05

Citat:
pinokio kaže: Pogledaj poruku
Pa onda zakljuciti ovako kao gore, to znaci da nema nikakve sustinske razlike medj vjekovima, vec da je i u dolazecem, kao sto bijase i u odlazecem i odlazecim vjekovima, vazno samo ko je najbogatiji. Jel shvatate da nista drugo niste rekli sem toga?

Evo, ja nisam nesto posebno ucen, a nisam ni neuk, pa cu sigurno shvatiti ako se vi potrudite da mi pojasnite to sto ste shvatili, a, jelte, kako ovaj nas svijet nije materija vec energija? Dakle, pojasnite mi kako to novcic nije materija, vec energija, ne bilo vam teski, a bogme ni naredjeno?
E, Pinokio, Pinokio,

Ono sto je tebi vazno, ne mora drugima da bude vazno (npr. meni je vazno da je plavo, pa makar i ofarbano ), ali salu na stranu. Poenta price, ako nisi primetio (a nisi) nije bila u bogatstvu nego u trendu.

A sto se materije tice....
Da li znas da svi tvoji naucno/znanstveni principi polako, jedan po jedan padaju u vodu (bar sto se materije tice). Navescu ti banalan primer (mozda shvatis). Cuo si za superprovodnike. To su provodnici koji imaju otpor 0 Ohma. Sta se desava sa formulama gde se otpor nalazi ispod razlomacke crte (deljenje sa 0)?
U doba kad je Ajnstajn dobio Nobelovu nagradu za "Teoriju relativiteta" Tesla je vec tada znao da ta teorija "ne pije vodu". Tako se i desilo. Nema je vise, a bila je "Buum u svetu". I sta sad?
Ako nisi upucen u ovo sto sam rekao, kako da ti objasnim onda tek pojam energije, a ako si upucen u ovo sto sam rekao onda bi i sam trebao da znas sta sam mislio (tj. sta je Tesla mislio).

Ja se u umetnicko klizanje uopste ne razumem, i nikada nisam ni pomislio da kazem da Milka Babovic lose komentarise takmicenje.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice