U 90% slucajeva placam kreditnom karticom posto kesha slabo ikad kod sebe imam, a i nekako mi karticom prakticnije. Samo provucem i to je to. Nema listanja novchanica, prevrtanja po novchaniku, trazhenja siche, kusura... Mada nikad ne uhodim konobare kad mi nesto naplacuju. Niti sam vidio da to iko radi. A nisam ni chuo da se ove kartice mogu "kopirati". Mada jednom mi je neko doshao u posjed (ne znam kako) broja kreditne kartice, ali i svega drugoga, od moga imena, adrese stanovanja, broja tel. itd. I kupio avio kartu za nekih $900, negde od sjeverne amerike do nekog grada u juznoj americi, ne sjecam se vise. Ali pametne su ovdje ove banke, jer su mene istog dana zvali da me pitaju jesam li ja to kupio ili nisam. Kao nesto im bilo sumnjivo. Imaju oni neke sisteme zastite pa to oni nekako uprate, nemam pojma kako. Najbitnije u svoj toj prichi je da sam ja samo njima rekao da nisam i to i bi. Nit' sam shta platio, nit' sam se shta sa njima razjashnjavao, natezao... odma su mi poslali drugu karticu i meni superishka