Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Josip Broz Tito - pozitivna ili negativna istorijska ličnost?
staro
  (#91 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 16:59
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Josip Broz Tito - pozitivna ili negativna istorijska ličnost? - 04.01.2008, 16:53

Citat:
ultras kaže: Pogledaj poruku
Srbiju su koliko se meni cini stvorili Srbi. Strani kraljevi su je samo kao takvu priznali. Ja sam, cini mi se, lepo rekao kraljevina Srbija pa tek onda SHS i Jugoslavija. Kada je rec o kralju Aleksandru I, pitanje je koliko je on bio srpski kralj. Covek je vise puta javno govorio da je on Jugosloven, i bio je zestoki pobornik ideje stvaranja jugoslovenske nacije, uz to on je bio mason i jedan od najbogatijih ljudi na Balkanu. Nisam bas najbolje upucen u to, ali samo jedno kratko zapazanje: samo su srpski masoni radili direktno protiv svojih nacionalnih interesa. u pogledu Jugoslovenske ideje, aleksandar I i Broz se dosta razlikuju.
Sa jedne strane imamo unitarnu drzavu, podeljenu ne banovine, sa jakom tendenciom stvaranja jugoslovenske nacije. Dok je sve to kod Broza obrnuto: klimava federacija koja sve vreme svog postojanja vuce ka konfederalnom uredjenju, izmisljanje vestackih nacija, i takvo povlacenje granica medju novonastalim republikama kakvo je mogao da uradi samo lud covek, ili pak covek koji je imao neke druge interese. da se razumemo ne svidja mi se ni jedno, ni drugo.
Nadji negde Dukljanske vladare,pa ces saznati vise...

Ako je Aleksandar I sve to onda ne bi trebalo ikome da smeta sto je Tito navodno sahranjen u Vatikanu i sto nije bio Srbin...Masoni su ti i danasnji favoriti,a ako siromasni budu vladali ocekuj siromasniji narod i obrnuto....vise pljacke samo sa sirotinjom na vlasti...Nemam vise komentara,imam svoje predake,Tito ima svoje potomke,Aleksandar takodje...banalno je da mi vodimo polemiku o njima...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice