Tema: Secam se..
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Secam se..
staro
  (#39 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:09
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Secam se.. - 04.01.2008, 10:58

... kako sam uvek kad treba da ispričam dane u nedelji subotu zvala šestak. Neko glup je smislio da se dan posle petka ne zove šestak nego subota. I dan danas kad treba da kažem subota posle petka u sebi kažem šestak, nasmejem se kad skontam da me to još uvek drži, isto u sebi. I nervirali su me svi oni koji su nešto smislili da se nekako zove pa svi moramo da slušamo i tako pričamo. Zeleno sam zvala žuto, crveno je bilo crno, plavo je bilo belo... ko li je smislio da zeleno baš bude i zelene boje, nije mi jasno... sećam se da mi je jedinoj bilo zanimljivo tada u mom svetu... mojima nije, mislili su da ne vidim. Deda je imao problema sa vidom, pa su mislili da ću oslepeti. A ja tvrdoglava kao uvek, provalim da se plaše, pa još više da ih preplašim svašta lupam

Kaže mi prijatelj jedan , kad su svi mislili da se farbaš u roze ti si ustvari bila plava. Da, kažem ja.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice