Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Strah - fobična stanja
staro
  (#5 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:26
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Strah - fobična stanja - 04.01.2008, 01:45

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Ne znam da li išta napisano o bolestima može da bude "neukusno".
Tek sam počela da pišem,pa sam krenula od osnovnih pojmova.Do psihoterapije i primera iz prakse ima iha-haj.Ali i ovako,preko reda,ponešto o farmakoterapiji ili šta već ko ume,zna ili želi da piše je više nego dobrodošlo.

Možda je profesor Erić izdao još neku knjigu, pogledaću-ja sam učila iz tri: Panična stanja,Agorafobija i Socijalna fobija.I nisu pisane isključivo za one koji su iz struke, nego je baš pitko napisano.Neke upitnike ću baš odatle da prekucam.

U svakom slučaju,bolest u porastu i treba je upoznati,da bi znao čovek protiv kakvog se neprijatelja bori.Kada poželi da se bori,što je najvažnije,čini mi se.A vredi se boriti svakako, jer neizlečivo nije, a kvalitet života poboljšava skoro stoprocentno
Nisam ti nikada rekao kako sam se izlecio... delom jesam,ali drugu polovinu i ne slutis,a i slucajno je bilo... Nije za javno i nije za forum...

Nadji kako se zovu one kapsule koje mogu i bez recepta i piju se od 3 po nasim standardima,a po USA i Nemackim 6 meseci,po jedna svako jutro,a deluju posle 5-6 nedelja,mada je to individualno...od njih sve pocinje.Usput nemaju veze sa PROZAKOM ako sam dobro napisao,jer on spada u drogu skoro...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice