Tema: Šta? Koje?
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zenski šovinizam
staro
  (#93 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 17:49
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Zenski šovinizam - 02.01.2008, 23:14

Zašto muškarac ne može davati odgovore na ljubavna pitanja?

Dragi Ivane,

nadam se da mi možeš pomoći. Pre neki dan sam krenula na posao, a muž je ostao kod kuće, da gleda TV kao i obično. Prošla sam možda par stotina metara niz ulicu i motor automobila mi se jednostavno ugasio i stao. Peške sam se vratila kući da pitam muža za pomoć. Kada sam stigla, nisam mogla verovati očima.
Moj muž je obukao moje visoke potpetice i tanga gaćice, našminkao se i gledao se u ogledalu.
Imam 32 godine, a moj muž 34 i zajedno smo već 12 godina
. Kada sam ga pitala što radi rekao je da je obukao moje gaćice jer nije mogao pronaći svoje. Kad sam ga pitala za šminku slomio se i priznao mi da nosi moje stvari zadnjih 6 meseci. Rekla sam mu da prestane ili ću ga ostaviti.
Pre 6 meseci dobio je otkaz na poslu i postao depresivan. Volim ga jako, ali otkad sam mu dala ultimatum jedva da razgovaramo.

Molim te, pomozi!

Anja

Draga Anja,

može biti puno uzroka zašto je motor prestao da radi posle kratke vožnje.
Počnite s pregledom dovoda goriva. Ako je čist, proverite držače na vakuum pumpi. Ako to ne pomogne, može biti da je sama pumpa pokvarena i ne daje dovoljan pritisak...

Ivan

( preuzeto sa neta )

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice