Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Udobno ili moderno?
staro
  (#3 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 19:11
Pol: Žensko
Odgovor: Udobno ili moderno? - 05.04.2006, 04:35

ovo iznad dok sam citala.. kanda sam sebe citala

evo bas sam neki dan kupila cipele.. ono proljetne totalka da mogu, sad bi vam sliku nakacila.. znaci neka zelena boja.. ne znam kako da je opisem, ona proljetna sa narandzastim fiksiranim vezicama (nadam se da kuzite, ja ne bi da meni objasnjavate ) i sa sve nekim cveticima ma loode su uglavnom, malo su me nazuljale.. ali sve kontam razgazice se

i ja sam jednom kupila patike koje sam trazila godinama.. a prestale su da se proizvode.. i naletim na njih, i naravno nema broja al' ja ih kupim, jer su bile 'samo' jedan broj manje.. kaoo, rashirice se hau jes nou.. obuchem ih povremeno, kad treba da odem do ducana.. ali jok za duge staze

shtikle i ja smo dva razlicita pojma.. jer sto reche Skvovitis na nekoj drugoj temi, u njima dodjem 19o a i ne volim taj fazon bas..

definitivno udobnost pre svega! madaa ako cemo pravo, ovo je ipak najbolje:

Citat:
DZindijanac kaže:
ma najbolje je kad si bos!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice