Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Odobravate li eutanaziju?
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:26
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Odobravate li eutanaziju? - 05.04.2006, 00:58

Kada su ovakve stvari u pitanju, stvarno ne znam šta da mislim. I, verujem da od tih 90 procenata ima dosta onih koji se u stvari nisu dobro zamislili pre nego što su odgovorili.

Moj stav je da je ubistvo - ubistvo, pa makar ono bilo i ubistvo iz milosrđa (e što volim te milosrdne), a opet imala sam više puta tu nesrećnu priliku da vidim ljude koji se muče i ne znaju za sebe od bola, pa nisam mogla da se uzdržim a da u sebi ne pomislim "jebote, ovo nije humano".

Trebalo bi da svako ima pravo na život, pa čak i onaj ko vegetira, bio on čovek ili životinja. Da li je strah od smrti to što boli, ili sam čin umiranja? Kako neko može da proceni i izmeri nečiju patnju ili fizičku bol? Možda to telo, koje leži bez svesti, možda ga ništa ne boli, iako nas to vizuelno plaši. Možda je to kao san.

A o mogućim zloupotrebama da ne govorim.

Neću odgovoriti na anketu.

Ne bih mogla nekome da "prekratim muke". I verujte, nikad se ni na jednoj temi nisam duže zadržala, razmišljajući šta da napišem. Lady, baš me ubode.
I neka, kao moj konačan odgovor, ostane ovde zapisano, pustite me da se ugasim mirno, kao Sunce na kraju dana.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice