Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Numerologija - Broj dana rođenja
staro
  (#17 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 15:43
Pol: Muško
Odgovor: Numerologija - Broj dana rođenja - 25.12.2007, 23:08

29.
Vrlo ste kreativna i maštovita osoba. Za vas bi se reklo da vam ideje padaju s neba. Zbog toga je vrlo vjerojatno da cete se baviti izumiteljskim poslom. Cak ako ne budete pronalazili izume u pravom smislu rijeci, vama odgovaraju iskljucivo inovativni poslovi. Pokušajte iskoristiti svoju kreativnost u svakom poslu kojim se bavite. Ne zatvarajte se u ured i ne radite neke rutinske poslove jer tamo necete moci iskoristiti svoje potencijale. Omiljeni ste u društvu. Mnogo prijatelja vam se divi. Ipak, vaši prijatelji na vas utjecu više nego vi na njih, jer ste pomalo nesigurni i mnogo vam je stalo do tudeg mišljenja. Lako padate u depresivna raspoloženja, zbog toga biste trebali izbjegavati stresne situacije i preventivno djelovati na njihovom sprjecavanju. Unatoc lakom potpadanju pod tude utjecaje imate osobine vode. Ako iza vas stoji prava osoba, netko tko ce vas poticati i gurati u pravom smjeru, malo je toga što ne možete postici.
__________________________________________________ ________

Ovo sto prijatelji uticu uticali su do 35-te,pa sam shvatio da je jedini nacin da ne uticu da ih nemam... Zbogom pameti odoh u ludake...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice