Moj deda je umro isti dan i isti sat kad sam se ja rodila, pa volim da se zezam da je njegov duh usao u mene.

Za njega kazu da je znao da napravi sve sto okom vidi pa sam se tu i ja pronasla! Moj hobi je pravljenje stvarcica od testa tj. brasna i vode. Gledala sam davno na tv-u sta sve od toga moze da se napravi i dobila ideju da i ja pokusam nesto da stvorim i gle cuda- funkcionise!

Tako je iz moje radionice izaslo ogledalo, ram za slike, sat, prozorcic i sve to sadrzi poneki cvetic od testa koji je moj fetis, da tako kazem, jer je neizostavni deo svakog rada. A imam i poseban buketic cveca od testa nakacen na slamcice, ma svasta moz da se napravi samo treba imati vremena i maste.
Primetila sam da znam i volim da pravim torte u raznim oblicima, za sad imam napravljenog samo medu, al cim budem imala sledece babine spremila sam kalup za jagnjence pa ce vidimo kako ce to da ispadne.
A sto volim eksere da zakucavam to je strasno, al ozbiljno

, samo sto nemam bas cesto priliku za to. Koristim svaku mogucu situaciju kad imam da ja to obavim. Ima tu jos svakakvih majstorija koje ja volim al ne bi vise o tome. . .