Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Problemi u Status Baru-"thumbnails" nefunkcionise!!!
staro
  (#6 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 17.08.2008 20:00
Pol: Muško
Odgovor: Problemi u Status Baru-"thumbnails" nefunkcionise!!! - 19.12.2007, 09:34

Citat:
jega kaže: Pogledaj poruku
Da prika,postoji,nigde se nije izgubila,ali nefunkcionise ama nigde,ni u jednom prozoru.ACDSee mi je program za slike,tj,formati su mi svi u njemu.Otvorim folder sa slikama,opcija je na thumbnailsu,ali su slike i dalje u ikonama.Da bi imao bolji pregled,sortirao sam ih po imenu,pa zatim otvorim prvu po redu i onda ih listam,sve dok nedodjem do koje treba.Neizgleda strashno,ali nervira i umara.Medjutim,kad kliknem dva puta na,vec otvorenu,sliku,tada mi se pojave sve slike u tumb... na novom i drugacijem ACDSeee-u.Tada imam pregled,ali je komplikovan i nedostupan kad saljem sliku na mail,atachujem ili dodajem u pismu ili bilo sta da radim.Bilo sta sto mi se pojavi na malom izbornom prozoru,takodje nefunkcionise thumbnails!!!
Nadam se da sam bio jasniji.
Pa donekle mi je jasnije, iako moram priznati ne previše ali reći ću ti šta mi nije jasno pa ćemo se sporazumeti ...

Sudeći po delu rečenice koji sam boldovao i obojio u plavo rekao bih da ti je problem sa thumbnails-om prisutan na nivou Windowsa ... ali sudeći po tvojoj poruci gde potenciraš na programu ACDSee deluje mi da je problem u tom programu ... pa probaj kada uključiš ACDSee da odeš na Tools/Options i dobićeš ovaj panel gde treba da resetuješ podešavanja u ACDSee-u

Nije mi jasan onaj deo koji sam obojio u crveno, odakle ti novi ACDSee?! Da li si možda instalirao neku verziju tog programa u zadnje vreme?

• Zanima me da li kada otvoriš Windows Explorer i izabereš da se fajlovi vide kao Thumbnails to dobiješ na ekranu?

Šta se dešava u ACDSee programu kada izabereš opciju Thumbs + Details?

Delovalo mi je u jednom momentu kao da ti Refresh ne radi kako treba a pada mi na pamet kako bi taj nedostatak Thumbnailsa mogao biti posledica slabije mašine prilikom ulaska u neki folder gde ima puuuno slika. Tada računaru treba dati malo vremena da on to obradi i prikaže ... probaj malo da sačekaš kada upališ ACDSee pa posle nekog vremena pritisni F5 i vidi da li je pokazao sličice ...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice