Tema: Rodi Ga sebi
Pregled pojedinačne poruke
staro
  (#29 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:35
Pol: Muško
18.12.2007, 22:45

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Ovo je nesto sasvim drugo...sa ozenjenim roditi znaci nauditi tom coveku,njegovoj porodici i ne daj Boze ili hvala Bogu da mi se nikada nije desilo...Dugorocno znaci nauditi i sopstvenom detetu koje radjas...Osim ako ne ode preko okeana i tako malo ispravi svoju glupost,pa nikada niko ne sazna i ne vidi...Dok sam ja bio u braku da mi je to neko uradio verovatno ne bi ni rodila,a bilo bi joj zadnje sto je pomislila da uradi u ovom zivotu...to je za kamen o vrat i na most...

Sasvim je takodje drugi pogled na isto u situaciji kada ona ne zna da je on ozenjen,ali ovde vidim nije to slucaj...
Ma nije samo stvar u tome.
Zamisli da si mlad i neozenjen.
Dopustio bi da neko rodi tvoje dete a da ti nemas prava da budes otac?
Da ona to mozda cak drzi u tajnosti od tebe?
I jednom osnujes porodicu i mirno zivis i kad tad javi ti se neko
i kaze da ti je dete. Pita te zasto ga ne volis? Oce da te tuzi za zaostalu alimentaciju. Pritom ti pojma nemas o cemu je rec.

Citat:
Andjelika kaže: Pogledaj poruku
E blago tvojoj zeni!
Kad je varash stavljash kondom.....
U danashnje vreme i nije to tako malo zrtve s tvoje strane......

Tuga.......
I posle devojka treba da se uda...... kako bi bila sigurna da ce njen izabranik, kad je vara, stavljati kondom....

straaashnoooo!!!!
Aje ovako, cisto logicki:
1. Ja ne varam zenu
2. Ja nemam zenu
3. Ja sam zena
4. Sve sto citas u mom profilu je neistinita (zar verujes u Albukerki?)
5. Svaki muskarac stavlja kondom kada nije u braku i ne zeli biti u braku

Toliko o varanju i mom licnom zivotu koji nije predmet bockanja.

Niko nema pravo varati svoje dete a odluciti se za dete bez oca je uskracivanje deteta. - moj pocetni i kranjnji stav o temi.

nisam legenda

Poruku je izmenio Mish, 18.12.2007 u 22:58. Razlog: spojene uzastopne poruke

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice