Tema: Rodi Ga sebi
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Rodi Ga sebi
staro
  (#28 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 18:02
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Rodi Ga sebi - 18.12.2007, 22:41

Citat:
euridika kaže: Pogledaj poruku
Da, sve je ovo lepo, i hvala Bogu rođeno zdravo dete, ali čini mi se da su ovde prekršene 3 Božije zapovesti

7. Ne čini preljube
8. Ne kradi
10. Ne poželi ništa što je tuđe.

Samo sam htela da kažem da smo slabi ovakvi kakvi smo. Ljudi i jako slabi, tako nam to....
Ovo je nesto sasvim drugo...sa ozenjenim roditi znaci nauditi tom coveku,njegovoj porodici i ne daj Boze ili hvala Bogu da mi se nikada nije desilo...Dugorocno znaci nauditi i sopstvenom detetu koje radjas...Osim ako ne ode preko okeana i tako malo ispravi svoju glupost,pa nikada niko ne sazna i ne vidi...Dok sam ja bio u braku da mi je to neko uradio verovatno ne bi ni rodila,a bilo bi joj zadnje sto je pomislila da uradi u ovom zivotu...to je za kamen o vrat i na most...

Sasvim je takodje drugi pogled na isto u situaciji kada ona ne zna da je on ozenjen,ali ovde vidim nije to slucaj...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice