Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Problemi u Status Baru-"thumbnails" nefunkcionise!!!
staro
  (#5 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 14.08.2008 00:26
Pol: Muško
Odgovor: Problemi u Status Baru-"thumbnails" nefunkcionise!!! - 18.12.2007, 21:22

Da prika,postoji,nigde se nije izgubila,ali nefunkcionise ama nigde,ni u jednom prozoru.ACDSee mi je program za slike,tj,formati su mi svi u njemu.Otvorim folder sa slikama,opcija je na thumbnailsu,ali su slike i dalje u ikonama.Da bi imao bolji pregled,sortirao sam ih po imenu,pa zatim otvorim prvu po redu i onda ih listam,sve dok nedodjem do koje treba.Neizgleda strashno,ali nervira i umara.Medjutim,kad kliknem dva puta na,vec otvorenu,sliku,tada mi se pojave sve slike u tumb... na novom i drugacijem ACDSeee-u.Tada imam pregled,ali je komplikovan i nedostupan kad saljem sliku na mail,atachujem ili dodajem u pismu ili bilo sta da radim.Bilo sta sto mi se pojavi na malom izbornom prozoru,takodje nefunkcionise thumbnails!!!
Nadam se da sam bio jasniji.

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice