Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Visok krvni pritisak
staro
  (#10 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:06
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Visok krvni pritisak - 14.12.2007, 13:03

Jednom se iznerviram i shvatim da ne mogu da odem do kupatila koliko se zanosim,pre neku godinu...Izmerim,a ono 140/95... drmnu mi valijum ili bensendin u venu,meni padne na 90/65 i zaspim u sedecem stavu...

Prodje neko vreme odem izmerim sve i pita me na kraju dr. Nebojsa jesi ti ikada jeo svinjsko meso ili video prase ? Sve mi na sredini,oba holesterola,trigliceridi,a ja pojedem 'ladno 7-11 jaja kada zagladnim,ne volim svinjsko,volim jagnjetinu,ali ne znaci da ne jedem..cak junetinu ne volim,neukusno mi u odnosu na svinjske produkte...ne doruckujem nikada,rucam malo vise i jedem dok ne legnem jos 2-3 puta po manje...

Pritisak u duzem periodu napravi eroziju krvnim sudovima i svasta jos nesto..valjda sam u pravu DrinChe,kao nesudjeni veterinar ili marveni lekar...

Pritisak od bubrega je nesto drugo,ali sve ima za posledicu isto...Genetika odradjuje sto se njega tice mnogo toga,jbg kada pogledam unazad sve dede i pradede gledam i sebe,tj. znam kako cu zavrsiti ako docekam prirodni kraj...

Zato ko vec moze samo nacinom zivota i sa manje klope da ga uravnotezi treba da je srecan covek...

Uvek mi je 120/130-80/85...ne treniram nista zadnjih godinu,a i pre toga nisam bas,osim sklekova svako vece,u poslednje vreme ni to...188cm/84kg i tako stoji,varira kako kad,sto od piva,sto od sarmica...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice