Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka
staro
  (#17 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka - 09.08.2006, 22:08

I sem sto si mi stavio do znanja da mozes otac da mi budes, kakve si mi jos argumente u prilog svojoj tvrdnji dao? Znaci, delikatno skretanje sa teme, tako ja to zovem Pa, nije neki posao zapoceti polemiku pa onda, u nedostatku argumenata, pricati o svom potomstvu. Ako si vec izneo svoj stav, onda treba da stojis iza njega i da ga branis, a ne da kao glavno oruzje koristis svoje godine, a usput ne dajes nikakve valjane dokaze koji idu u prilog tvojoj tvrdnji.

Ja sam, eto, dozivela seks koji je trajao i mnogo vise od pomenutih par minuta i zivo me zanima da saznam kako to, zaboga, seks ne moze da traje duze od toga A za pravljenje dece, verujem da ce se svi sloziti, nije potrebno ama bas nikakvo strucno medicinsko (ili bilo kakvo drugo) znanje... primeri su svuda oko nas

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice