|
|
|
|
Veteran
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Sex u troje iliti - trojka -
09.08.2006, 21:15
Citat:
Zlatni mis kaže:
Imam jednu prijateljicu ovde u Bogoti koja se sa najstariim zanatom bavi od svojih 16 godina, (a sada joj je 36) i kada sam joj se jednom pozalio na duzinu svoje "radnje", ona mi je skromno odgovorila: "Misicu, nemoj da imas kompleks, ja sam toliko usavrsena u tim stvarima, da meni NI JEDAN muskarac ne moze izdrzati tri minuta!"
Tako, kad bi ti sreo neku kao ova moja lepa prijateljica, to tvoje "teranje do besvesti" bi doslo u ozbiljno iskusenje....
|
Wooooow, ta mora da je neka extra cica, posebno posle toliko godina radnog staza u tom poslu (moj ti je predlog da je prijavis za Ginisovu knjigu rekorda )
A da ti nije slucajno palo na pamet da kod takvih gospojica idu zesce napaljena gospoda koja, po svoj prilici, p**ke nisu videli jako dugo vremena, pa im treba "izduvni ventil"? A? Il' mislis da tamo idu oni koji se svakodnevno seksaju, pa k'o vele da malo obogate svoj seksualni zivot jednim novim (trominutnim) iskustvom? Pa, majku mu, ti si musko, ne treba valjda ja da te ucim da muskarcu nisu potrebna ni ta tri minuta do orgazma ako je vec zaboravio kad je poslednji put upraznjavao tu plemenitu radnju? 
I sta je ustvari tvoja poenta sve ove besede? Da zene koje su imale iskustvo duze od 3 ili 7 minuta lazu, ili da nisu dovoljno lepe, pa njihovom partneru zato treba vise vremena da svrsi?
Budibogsnama...
Gather ye rosebuds while ye may...
|
|
|
|