Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu
staro
  (#34 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 07:24
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 14.12.2007, 03:19

Kad smo vech kod ovih telefona, sad mi pade na pamet. Jednom ja kupio neke adaptere za Ericsson-ove telefone, kao da ih prikopcham na comp. I tako ja to sve fino prikachim, neshto prochachkam po BIOS-u, instaliram neke programe i iskochi mi taj plavi ekran i ni makac. Kako ja restartujem, tako on ponovo iskochi. Iskopcham ono sranje, vratim sve u BIOS-u, al' nich ne pomazhe. E tu mi vech dosadilo da se zajebavam sa tim, pa ja fino uzmem backup (koji inache chesto pravim ) i sve fino vratim na predjashnje stanje. Ne dugo poslije toga mi crkne HD . Evo ga imam ga i sad, pun je bad sectora, al' imam josh dva pored toga . Vazda nekih gluposti snimam na njega, al' malo, malo mi postane nedostupan, pa ga ja kao onda nekim alatkama popravljam . I cheramo se mi tako, malo on radi, malo ne radi, al' bitno da je meni fino

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice