Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Roditeljsko pravo
staro
  (#30 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 04:55
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Roditeljsko pravo - 14.12.2007, 02:30

Citat:
simke kaže: Pogledaj poruku
Zašto koristite ovoliko vulgarnosti u porukama, čemu to. Mislite da nije dosta nevaspitanja svuda oko nas ili da mi ne razumemo kada se nešto napiše lepo i vaspitano.

Ako želite iskreno da pomognete pokretaču teme, činite to na prihvatljiv način.

Hvala Vam unapred na pažnji i razumavanju.
Ako ti je cilj da inskonstruises vulgarnost to mozes i bez mog posta na vise tudjih i drugih tema,a ne vidim zasto se nalazis prozvanim da ista sugerises na takav nacin kada zena lepo moze sama da kaze,a i drugi da procitaju sta sam joj do sada napisao,sto verovatno nisi ni citao cim si prostom recenicom preporucio advokate,a jedva docekao da proglasis nesto za vulgarno kao da ti je to samo cilj bio !!??

Ako jeste reci,pa ces promeniti misljenje o vulgarnosti...

Plasticnije se izraziti kako bi nekom bilo jasnije sta moze da bude vazno za sopstvenu decu nije ni vulgarno niti nepristojno,osim ako se izvuce iz konteksta celokupnog izlaganja na temi,pa i iz samog posta...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Poruku je izmenio Neron, 14.12.2007 u 03:28.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice