Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu
staro
  (#32 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 14.12.2007, 01:02

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Pa piše samo 1GB Ma, nema šanse ništa ja da vadim, nego znači ozbiljno je i moram zvati servisera?

Ummmmm nisam dodavala ništa od nove opreme, samo ubacila disk za vezu sa telefonom i njegov usb, to je poslednje što sam radila. Nisam radila nikakav update windowsa, ništa ja to ne znam sama da radim (jedino ako se radi samo), nisam menjala nikakve drajvere, niti išta ubacivala iz one kutije što ti kažu "ovo čuvaj ali ništa ne diraj". Definiši to nešto slično što nije CD/DVD
Vidim da svi zanemaruju ovaj detalj koji sam obojio u crveno.

Prilikom ubacivanja tog diska instalirala si drajvere i program/e za podršku toj skalameriji od Nokije N76 ... ne znam šta je na tom disku ali ne treba zanemariti da je nešto pisano po bazi registri u tom trenutku, prilikom te instalacije, pa da li je došlo do konflikta sa prethodnim stanjem ... teško je biti pametan ali treba obratiti pažnju na svaki detalj, možda bi mogla za početak da probaš deinstalaciju tog dodatog softvera, pre nego što se upustiš u duboke analize računara.

Pošto je moguće da je problem softverske kao i hardverske prirode treba proveriti prvo softver pa se tek onda baviti hardverom ... ja bih recimo prvo probao da iz Safe moda pokrenem sve problematične programe kod kojih je računar padao u nesvest ...

PS.
Ne volim da se bavim prognozama u ovakvim slučajevima, opšte poznato je da ovakvi ekrani iskaču u mnogo više situacija nego što to mogu da objasne ili da imaju pojma o tome čak i oni iz Microsoft-ove podrške, ali blizu sam da sumnjam na softver u ovoj priči.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice