Citat:
Muckota kaže:
Cini mi se da ne poznajem ni jednog muskarca kojeg ne privlaci trojka, ali naravno sa dve devojke i njim jednim u glavnoj ulozi.  Isto tako, vrlo retko cujem od zenske osobe da joj je sex u troje nesto posebno interesantan, bilo to u kombinaciji sa dva muskarca ili sa jos jednom devojkom. Da li je vama dovoljan samo vas partner, ili biste mozda svoju fantaziju ostvarili sa + jednom osobom?
Meni je sex u troje apsolutno neinteresantan, niti u kombinaciji ja + moj momak + jos jedan momak, a posebno ne u kombinaciji sa jos jednom devojkom. Cini mi se da bih je u sred sexa ocerupala a onda se posteno isplakala  Dakle,
Vi?
|
Vidite, gospodje i gospodo moja, Vasa cenjena misljenja se ne uklapaju sa nekim novim psiholoskim istrazivanjima...
Prvo, strucnjaci kazu da zeni nije dovoljan samo jedan parner da je potpuno seksualno zadovolji!
Drugo, stucnjaci tvrde da ljubav moze da "dura" najduze 18 meseci, i da onda NEIZOSTANO pocinju snovi o drugim partnerima i diskretno posmatranje drugih "ispod kaisa"!
Trece, psihijatri i psiholozi tvrde da je za muskarce vrlo jak erotski stimulans kada zamisljaju kako im se partnerka "krese" sa nekim drugim covekom, sto "obdarenijim" - to jaci stimulans...(Iz tih razloga kada zena prizna neverstvo (a to NIKAD ne treba uraditi!), partner je uvek tera da mu prica kako je bilo u najsitnije detalje...)
Posto su ova tri zakljucka malo "ljigava", nerado se o njima raspravlja u javnosti.
Mnogi ljudi NECE DA PRIZNAJU ono sto u stvari jeste...Stide se ili se plase osude nepripremljene sredine...
Pa cak ni na netu, gde se ipak ne poznajemo licno.
Ko god je testirao koje su granične mogućnosti u sexu mogao je ostati zapanjen jer se može terati do besvest, bukvalno.
Uvazeni gospodine Troprsti.
Bukvalno se moze terati do besvesti samo sa onim trecim , odnosno srednjim prstom...
Ili kada ste toliko pijani da vise ne znate da li primate ili dajete...
Imam jednu prijateljicu ovde u Bogoti koja se sa najstariim zanatom bavi od svojih 16 godina, (a sada joj je 36) i kada sam joj se jednom pozalio na duzinu svoje "radnje", ona mi je skromno odgovorila: "Misicu, nemoj da imas kompleks, ja sam toliko usavrsena u tim stvarima, da meni NI JEDAN muskarac ne moze izdrzati tri minuta!"
Tako, kad bi ti sreo neku kao ova moja lepa prijateljica, to tvoje "teranje do besvesti" bi doslo u ozbiljno iskusenje....