Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Religija/stil života
staro
  (#15 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Pol: Muško
Godine: 36
Odgovor: Religija/stil života - 13.12.2007, 18:43

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
Slažem se, ali nije Vernik, ne veruje u Boga, a to je vrlo bitno što se tiče vere, pozdravljam poštenje!
Sta je vrlo bitno sto se tice vere, da se vernik pise sa velikim v? Kako ne razumes da se Bog nalazi u onome sto sam napisao, da ako si posten u svojim i tudjim ocima to podrazumeva i cast, a gde su cast i postenje, neizbezna je i nepatvorena ljubav, a sta je uopste Bog ako ne skup ta tri osecanja? Cika sa dugom bradom koji povremeno grmne odozgo u znak opomene? Jos jednom, mislim da je tvoje poimanje religije i verovanja uopste jako blisko onome sto sam napisao na temi Ko (sta) je pravi vernik? Razlika izmedju vas koji tako razmisljate i mene je u tome sto vas ja apsolutno razumem, ali vi mene necete nikada...ma koliko se trudili...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice