Mi tu d reskjuuuuu
E'o 'vako... U ogromnoj dosadi od celih 10 minuta, naleteh o'dje, da vidim kako napreduje problem... Vidim, uporan je...
Evo i mog mishljenja, shta je po sredi... Da je zaeb, zaeb je, i to slimpatichan...
KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR ima lepo objashnjenje na M$ sajtu, ali nishta pametno se ne mozhe otkriti tamo...
Daljim chitanjem tvog screenshot-a, naleteo sam na lepu stavku koja se zove "atapi.sys"... I to meni lepo reche da tebe naaaaaaajverovatnije ebe CD/DVD tj. neki od optichkih vragova, ako imash vishe od 1 uredjaja...
Shta mu je tachno, zna samo on, ali je sasvim sigurno da je problem vezan za:
- sam uredjaj, shto je pozheljna situacija, jer se lako da zameniti
- mozhda i HDD, ali vrlo malo verovatno, shto je malo manje pozheljna situacija, ali se i to da lako opraviti
- IDE kontroler, shto je vrlo, vrlo nepozheljno, jer iziskuje menjanje matichne ploche, shto je pain in the... backside... Naravno, ne verujem da je ovo, jer ti inache Wintendo radi kako treba, ako ne koristish CD/DVD...
Daklem... Moj savet... Chupaj to chudo oid optike iz compa, i vidi kako tje raditi bez njega... Ako funguje k'o singerica, znachi da smo nashli krivca.... Ono shto dalje radish, kada utvrdimo da je optika kriva, uzmesh jedan veeeeeeliki malj, i opamprchish preko te optike, da mu naplatish za sav ovaj jed koji ti je naneo
if ju nou uat aj min