Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu
staro
  (#25 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 04:25
Pol: Muško
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 13.12.2007, 15:42

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
One cifre gore se naravno povećavaju i smanjuju.
Kolko se ja razumem. Slika kaže da je sve OK. No i drugi možda izvuku neki zaključak iz toga
Citat:
Za kabl od HDD-a, koj ga odvezao odjednom? Niko mi bre nije ovu šklopociju ni otvarao, sve radilo kako treba. Mislimmmm kako treba a najviše pišem na problemima.
pa da niko ne piše na problemima, to bi bio razlog manje da se pojavljujem na forumu
A za kabl... ma ni ne mora da je to razlog, to je samo mogućnost. Hoće serviseri da ga loše utaknu, pa spadne nakon nekog vremena sam od sebe
Citat:
Aha milinica. Al' kad znaš šta treba da radiš. Zato i pišem ovoliko ovde, ako dođe do milinice da ga uvalim nekom i da vidimo šta je, možda nekom pomogne da se manje zajebaje. A za to forumi i služe, da razmenimo iskustva
Kako kome.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice