Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Roditeljsko pravo
staro
  (#17 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:59
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Roditeljsko pravo - 13.12.2007, 10:13

Kada sam bio u braku i kada je Jovana isla u Italiju i Grcku sa skolom takodje je trebao potpis oba roditelja bez da je iko pitao da li su razvedeni roditelji ili nisu... Kada zakomplikujes prilikom razvoda i napravite ugovor kao da ste neprijatelji i medjusobno (sto i nije za cudjenje) ili dusmani sopstvenoj deci onda ne cudi da za svaki vikend treba overiti kod advokata odlazak deteta kod onog drugog valjda da ga ne proda u belo roblje,ne likvidira ili zlostavlja...Sve moze i jednostavno,ali sto dvoje ili uopsteno mi ljudi umemo da zakomplikujemo,to ne zna niko niti moze...

Ne znam sto kod zivotinjskih vrsta,bar ovih koje smo pripitomili ne uvedemo razvod i nateramo da nam budu jos slicniji,a mozemo i sa divljim da pocnemo,prvo u zoo vrtovima,a posle ce i ove u prirodi da nauce i navade se...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice