Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Osnovi astrologije i astroloske konsultacije
staro
  (#53 (permalink))
tiadeserbia
Novi član
tiadeserbia je na dobrom putu

Član od: 11.12.2007.
Poslednji login: 26.12.2007 02:13
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Osnovi astrologije i astroloske konsultacije - 13.12.2007, 02:20

Evo da probam prvo za karijeru...pa mi ti reci da li sam na pravom putu ...i isto dodaj ako vidis nesto
10. kuca pocinje u strelcu a njegov vladar jupter je otisao u 9. kucu I isto je u strelcu. Posto je deveta kuca vezana za putovanja, da l nece mozda moja karijera biti vezana za cestu promenu mesta? To ima smisla, posto trenutno zivim u inostranstvu, I opet nameravam da se selim meni nikad djavo neda mira Jupiter je u opoziciji sa suncem I marsom (3. kuca komunikacija) pa to mozda asocira na zanimanja vezana za komunikacje, putovanja, I obrazovanje?...mozda profesora (ali onda definitvno sa nekovencionalnim metodama, I necim sto je van regularnog sistema (retrogardni jupiter). Jupiter je isto u opoziciji sa marsom (koji je u 3.) tako da su I tu komunikacije, brzo govornistvo…definitivno politicar hahha…jedno od mojih velikih interesovanja.
Neptun u 10. u strelcu…ne znam koliko mi se dopada ovaj aspect…posto je deseta kuca karijere, a ovaj neptun ovde mi deluje dosta promenljivo…kao da nekako kontradiktoran sa ostalim planetama vezanim za karijeru, deluje dosta neprakticno. NEgde sam naisla na ovo tumacenje da neptun u 10. ukauzje na osobe koje imaju izražene instinkte i znaju da ih stave u službu praktičnih stvari. Da bi došli do cilja skloni su da se služe i nedozvoljenim sredstvima. Zato se među ovakvim osobama sreću i nečasne osobe i kriminalci hoho To je dosta nepovoljan polozaj za karijeru i ugled jer istice tajna neprijateljsva, zablude, zakulisne igre, afere i konfuzne ishode.
e sada 6. kuca je u lavu (nema planeta)...ne znam sta to znaci...
ajde reci mi da li ovo ima smisla ili sam totalno promasila
Hvala

Scio me nihil scire!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice