Evo da probam prvo za karijeru...pa mi ti reci da li sam na pravom putu ...i isto dodaj ako vidis nesto

10. kuca pocinje u strelcu a njegov vladar jupter je otisao u 9. kucu I isto je u strelcu. Posto je deveta kuca vezana za putovanja, da l nece mozda moja karijera biti vezana za cestu promenu mesta? To ima smisla, posto trenutno zivim u inostranstvu, I opet nameravam da se selim meni nikad djavo neda mira

Jupiter je u opoziciji sa suncem I marsom (3. kuca komunikacija) pa to mozda asocira na zanimanja vezana za komunikacje, putovanja, I obrazovanje?...mozda profesora (ali onda definitvno sa nekovencionalnim metodama, I necim sto je van regularnog sistema (retrogardni jupiter). Jupiter je isto u opoziciji sa marsom (koji je u 3.) tako da su I tu komunikacije, brzo govornistvo…definitivno politicar hahha…jedno od mojih velikih interesovanja.
Neptun u 10. u strelcu…ne znam koliko mi se dopada ovaj aspect…posto je deseta kuca karijere, a ovaj neptun ovde mi deluje dosta promenljivo…kao da nekako kontradiktoran sa ostalim planetama vezanim za karijeru, deluje dosta neprakticno. NEgde sam naisla na ovo tumacenje da neptun u 10. ukauzje na osobe koje imaju izražene instinkte i znaju da ih stave u službu praktičnih stvari. Da bi došli do cilja skloni su da se služe i nedozvoljenim sredstvima. Zato se među ovakvim osobama sreću i nečasne osobe i kriminalci hoho To je dosta nepovoljan polozaj za karijeru i ugled jer istice tajna neprijateljsva, zablude, zakulisne igre, afere i konfuzne ishode.
e sada 6. kuca je u lavu (nema planeta)...ne znam sta to znaci...
ajde reci mi da li ovo ima smisla ili sam totalno promasila

Hvala